Group

Terugblik op Healthy Fest 2017

Angenita ging voor Healthy Fest 2017 in 8 afleveringen de uitdaging aan om zelf te ervaren wat jullie allemaal op Healthy Fest gingen meemaken. Sport, mind, food en friends, de laatste trends tot de populairste workouts, ze probeerde alles uit.

 

Aflevering 1

In aflevering 1 gaat Angenita de uitdaging aan samen met de trainers van de Vondelgym. Hier zal ze onder andere gaan kickboksen en crossfit trainen. Ben jij benieuwd hoe Angenita het doet? Kijk dan snel naar de warming up: aflevering 1.

Aflevering 2

In deze aflevering neemt Angenita je mee naar Food Creativ Edwin Sanders. Edwin en z’n team verzorgen voor het 2e jaar op rij heerlijke gerechten tijdens Healthy Fest 2017. Benieuwd? Kijk dan snel de aflevering!

Aflevering 3

In de derde aflevering van Healthy Fest: de warming up, volgt een Angenita inspirerende yoga les bij Thirza van de Hoef. Benieuwd wat Angenita ervan vindt? Kijk dan snel de aflevering!

Aflevering 4

De nieuwste fitnessrage van 2017: FloatFit! De combi voor body & mind. Angenita test deze work-out in de vierde aflevering van Healthy Fest: de Warming Up!

Aflevering 5

In de vijfde aflevering van Healthy Fest: de Warming Up volgt Angenita een les Jumping Fitness. Dit jaar zijn ze er weer bij met maar liefst 150 trampolines!

Aflevering 6

In de zesde aflevering van Healthy Fest: de Warming Up wordt Angenita afgemat tijdens een GLADIATOR WORKOUT® van Train the Trainers!

Aflevering 7

In Healthy Fest: de Warming Up volgt Angenita groepslessen van Les Mills! Fun & spierpijn gegarandeerd!

Aflevering 8

Angenita test deze week in-trinity: dé work-out voor je body & mind gericht op energy-in! Is deze ultieme combinatie tussen yoga, pilates en martial arts iets voor jou?