Group

Ik wil komen, maar waar parkeer ik? Passen we met zijn zessen in één huisje? Kan ik ook met de bus komen? Wie kan ik bellen over het programma? Een antwoord op al je (praktische) vragen vind je hier.

Bellen, boeken, bruisen

Wil jij ook samen met je vrienden drie dagen meedoen aan de tofste workshops en lezingen onder leiding van de beste professionals en healthcoaches? Blok dan nu het weekend, bel je vrienden en boek je kaarten voor dit ultieme weekend weg.

Klik HIER voor het boeken van tickets.

 

Route en locatie

Locatie en route

Niet geheel onbelangrijk: hoe kom ik op dit fijne festival? Of je nou met z’n allen in één auto of met het OV komt: via deze link kun je je hele route van jouw huis naar Center Parcs de Eemhof uitstippelen. Handig.

Accomodaties

Huisjes

Of je nou met z’n vieren komt, met z’n tweeën, of met twaalf man sterk: er is voor iedereen een heerlijke cottage op de Eemhof. Slaap in luxe of meer basic; direct aan het Eemmeer of in een boathouse. Klik hier voor alle huisjes.

Contact

Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden tussen de veelgestelde vragen? Stuur ons dan even een mailtje op: info@healthyfest.nl.

Lijkt het je leuk om je bijdrage te leveren aan Healthy Fest als vrijwilliger? Stuur ons dan even een mailtje op: vrijwilligers@healthyfest.nl.

Wij proberen je mail zo snel mogelijk te beantwoorden!

Healthy (h)app(y)

Je programma stel je van tevoren supersimpel zelf samen. Niet alleen vind je hier via deze speciale pagina de laatste praktische informatie over alle activiteiten, maar kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Je Healthy Fest programma reserveer je vanaf 13 mei!