Group

Ik wil komen, maar waar parkeer ik? Passen we met zijn zessen in één huisje? Kan ik ook met de bus komen? Hoe stel ik mijn programma samen? Een antwoord op al je (praktische) vragen vind je hier.

Ticketprijzen

De 3rd release is gestart, wacht dus niet te lang meer met het boeken van je cottage.

Let op: gedurende het evenement vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Aqua Mundo, waarbij het buitenbad en de wildwaterbaan zijn gesloten ten tijde van Healthy Fest.

Bellen, boeken, bruisen

Wil jij ook samen met je vrienden drie dagen meedoen aan verschillende trainingen, workshops en lezingen onder leiding van de beste professionals en healthcoaches? Blok dan nu het weekend in je agenda en boek snel een van de laatste huisjes.  Geen sportieve vrienden?  Via ons Facebook platform “Vind je maatje” kom je makkelijk in contact met andere sportievelingen. Plaats een oproep en deel tijdens Healthy Fest een huisje met elkaar. Meer informatie over dit type cottage vind je hier.

Programma

Inschrijven kan via jouw eigen Healthy Fest account na activering. Je kunt uit ruim 50 verschillende onderdelen zelf je programma samenstellen. Dat wordt moeilijk kiezen! Zorg voor gezonde afwisseling tussen sporten en ontspanning zodat je ook op dag drie nog even fanatiek mee kunt doen als op de eerste dag! Daarnaast zijn er ook een aantal exclusieve workshops, upgrades en een georganiseerd diner of ontbijt welke tegen betaling bijgeboekt kunnen worden.

Locatie en route

Niet geheel onbelangrijk: hoe kom ik op dit fijne festival? Of je nou met z’n allen in één auto of met het OV komt: via deze link kun je je hele route van jouw huis naar Center Parcs de Eemhof uitstippelen.

Accomodaties

Huisjes

Of je nou met z’n vieren komt, met z’n tweeën, of met acht man sterk: er is voor iedereen een heerlijke cottage op de Eemhof. Slaap in luxe of meer basic; direct aan het Eemmeer of in een boathouse. Klik hier voor alle huisjes.

Contact

Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden tussen de veelgestelde vragen? Stuur ons dan even een mailtje op: info@healthyfest.nl.

Lijkt het je leuk om je bijdrage te leveren aan Healthy Fest als vrijwilliger? Stuur ons dan even een mailtje op: vrijwilligers@healthyfest.nl.

Deelnemen aan Healthy Fest om je doelgroep live te ontmoeten en je product te laten uitproberen of verkopen? Er zijn diverse mogelijkheden, van een stand tijdens het weekend tot meelopen in de mediacampagne van RTL4. Stuur een email naar info@healthyfest.nl

Wij proberen je mail zo snel mogelijk te beantwoorden!