Group

Healthy Fest weekend is uitverkocht! Boeken is niet meer mogelijk.

 

Let op: gedurende het evenement vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Aqua Mundo, waarbij het buitenbad en de wildwaterbaan zijn gesloten ten tijde van Healthy Fest.

 

Premium hotel appartement: uitverkocht!

Alles is tot in de puntjes verzorgd bij dit appartement voor 2 personen. Een kitchenette en een privé-terras of balkon, als dat niet genieten is. Dagelijks ontbijtbuffet inbegrepen!

Uitverkocht!

VIP Cottage: uitverkocht!

Wil je eens écht verwend worden? Kies dan voor één van de luxueuze VIP cottages waar de bedden zijn opgemaakt bij aankomst, handdoeken klaarliggen en je gebruik maakt van je eigen privé sauna, een luxe badkamer, een gezellige open haard én broodjesservice!

UITVERKOCHT

Premium Cottage: uitverkocht!

Wil je extra comfortabel genieten, zodat je met volle teugen van elkaar kunt genieten? Dan kies je voor een Premium cottage: de ideale optie voor lange, gezellige relaxdagen.

UITVERKOCHT

Comfort Cottage: uitverkocht!

Voor het perfecte begin van een actieve dag. Comfortabel bed, fijne badkamer en goed ingerichte keuken. Comfort zoals het hoort. Na een dag vol plezier en avontuur kun je er heerlijk ontspannen.

UITVERKOCHT

Gedeelde Cottage (4 pers): uitverkocht!

Je boekt voor 2 personen en krijgt je eigen slaapkamer in een gedeelde cottage. Je deelt de badkamer en keuken van deze cottage met een ander duo.

UITVERKOCHT

Marina Waterfront VIP suite appartement: uitverkocht!

Geniet in alle luxe. Vanaf het privé-terras geniet je van het uitzicht op het Eemmeer! Elk VIP appartement heeft een uitgebreide keuken en een badkamer met bubbelbad. Ook geniet je van een sauna, een flatscreen-TV in de woon- en ouderslaapkamer en een privé-terras met uitzicht op het Eemmeer.

UITVERKOCHT