Group

Boek snel één van de laatste cottages!

De verkoop gaat als een speer, wacht dus niet te lang wanneer je Healthy Fest Weekend dit jaar zelf wilt ervaren. Boeken is mogelijk vanaf twee personen, je slaapt dan in een luxe gedeelde cottage voor 8 personen, per duo heb je een eigen ruime slaapkamer. Voor een échte luxe ervaring boek je een VIP cottage op het park of een heerlijk appartement aan de haven. Kijk snel in het overzicht welk type cottage bij jullie past en boek een heerlijk, energiek én gezond weekend weg.

Extra fijn: de prijzen zijn inclusief bedlinnen en bij aankomst is je bed al opgemaakt.
Let op: alle prijzen zijn exclusief de landelijk vastgestelde toeristenbelasting van 8,13 euro per persoon.
Over de releases:
zodra het aantal beschikbare cottages voor de early bird prijs is uitverkocht, start de volgende release. Zodra de cottages bij de tweede release zijn uitverkocht gaan wij door naar de final release. Hoe eerder je dus boekt, hoe voordeliger je cottage.

* Alle bovengenoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Wij streven ernaar de afbeelding zo up to date mogelijk te houden, maar hier kan soms een vertraging in zitten. De prijzen die bij het boeken in de verkoopmodule worden aangegeven zijn altijd leidend.

Enkele gedeelde cottages voor 8 personen

De laatste plekken in een gedeelde cottage zijn nu in verkoop.  Je deelt samen met 6 anderen een cottage, boeken kan per 2 personen. Per duo verblijf je in een eigen slaapkamer. Ben je alleen? Via onze eventpagina op Facebook kun je in contact komen met andere deelnemers en hopelijk vind je zo je sportbuddy om een gedeelde cottage mee te boeken!

Laatste plekken: gedeelde cottage 8 persoonsWomen only 

BOEK NU!

Comfort Cottage - alleen 6 personen nog beschikbaar!

Voor het perfecte begin van een actieve dag. Comfortabel bed, fijne badkamer en goed ingerichte keuken. Comfort zoals het hoort. Na een dag vol plezier en avontuur kun je er heerlijk ontspannen.

BOEK NU!

Marina Waterfront VIP suite appartement - 4 persoons beschikbaar

Geniet in alle luxe. Vanaf het privé-terras geniet je van het uitzicht op het Eemmeer! Elk VIP appartement heeft een uitgebreide keuken en een badkamer met bubbelbad. Ook geniet je van een sauna, een flatscreen-TV in de woon- en ouderslaapkamer en een privé-terras met uitzicht op het Eemmeer.

BOEK NU!