De komende weken nemen we een kijkje in de keuken bij een aantal influencers. Een kijkje in de koelkast om precies te zijn. Sandra Gremmen, beter bekend als Finntage, bijt deze week het spits af. Wat heeft zij altijd in de koelkast liggen? En welke eetgewoonten houdt ze erop na? Wij zijn benieuwd!

Sandra’s eetdagboek

"Ik heb niet zo’n spannend eetdagboek hoor", begint Sandra. Ontbijten doet ze bijna altijd met havermout, yoghurt en fruit. Tussendoor eet ze crackers met kipfilet óf als ze echt gek wil doen: crackers met heel veel boter en hagelslag. Als lunch kiest ze vaak een salade of speltbrood. "Ik eet elke avond met de pot mee, behalve op vrijdag." Sandra woont samen met haar partner Pieter en zoontje Finn. Als ‘haar mannen’ vrijdag voor een broodje döner of een frietje gaan, dan bakt Sandra liever een eitje of wokgroenten voor zichzelf. "Junkfood is niet mijn ding, ik eet zelfs geen pizza!"

Guilty pleasure

Sandra drinkt steevast iedere avond een wijntje. "Je zult mij niet zo snel ongezond zien eten, maar ’s avonds gaat het soms toch een beetje mis. Denk aan een koekje bij de koffie en een handje chips bij de wijn." Misschien is het niet écht een guilty pleasure, maar op zondag eet ze ook altijd een croissantje. "Ik bak dan verse croissantjes voor m’n mannen. Zondagochtend is de enige dag waarop we gezamenlijk ontbijten. Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven!"

Ice, ice baby!

Wat nooit ontbreekt in Sandra’s koelkast? "Een fles rosé of witte wijn en van die lekkere tapashapjes. Ik ben stiekem best een beetje een Bourgondiër! Ook de water dispenser in onze koelkast is echt top. Ik drink veel water en vind het heerlijk als het koud is!"

Tip van Sandra

Op Instagram is Sandra ‘the queen of green’, maar stiekem is ze ook gewoon de koningin van de koelkast. "Vraag maar aan mijn vriendinnen of familie! Als ik een weekend met ze wegga moeten ze mij bij aankomst eerst écht even alleen laten met de koelkast. Ik word zo onrustig van een onlogisch ingedeelde koelkast!" Haar ultieme tip is dan ook je koelkast in te delen op productgroep. Denk aan: zuivel, drinken, groenten en fruit, broodbeleg en sauzen. "Geloof me, het is het waard!"

Ook zo’n mooie koelkast? Ga naar de website van LG en laat je inspireren!