De komende weken nemen we een kijkje in de keuken bij een aantal influencers. Een kijkje in de koelkast om precies te zijn. Sandra Koopmans, eigenaresse van de foodblog 'Leuke Recepten', is deze week aan de beurt. Wat heeft zij altijd in de koelkast liggen? En welke eetgewoonten houdt ze erop na? Wij zijn benieuwd!

Sandra’s eetdagboek

“Doordeweeks eet ik altijd warme havermout met amandelmelk en kaneel, verschillende soorten fruit. Ik drink er een vers fruitsapje en thee bij, vult goed en dat vind ik belangrijk!” Tussen de middag eet Sandra afwisselend. “Soms een broodje met kaas en tomaat en als ik zin heb een uitgebreide couscoussalade.” Verder eet Sandra niet zoveel vlees, maximaal drie dagen in de week. “En als ik vlees eet is dat gehakt of spekjes, geen groot stuk vlees.”

Altijd in de koelkast

‘Ik heb altijd eieren in de koelkast, ze zijn gewoon zo veelzijdig! Je kunt er een lekkere omelet voor maken, pannenkoeken mee bakken, en zo kan ik nog wel even doorgaan hoor…” Ook op haar foodblog Leuke Recepten deelt ze genoeg recepten waar ze onder andere ei voor gebruikt. 

De ruimte in!

“Wat ik echt handig vind aan mijn koelkast, is dat ik ‘m op afstand kan bedienen met een app, ja écht! Zo kan je hem heel makkelijk wat kouder zetten als je zelf op het strand ligt.” Verder laat Sandra ons ook nog even het omklapbare plankje zien. “Superhandig als je veel grote flessen kwijt moet kunnen!

Tip van Sandra

“Zorg dat je altijd smaakmakers in huis hebt! Denk aan: citroensap, sambal en mosterd. Verder verkopen ze tegenwoordig ook van die handige tubes met gember en knoflook, hoef je zelf niet meer te hakken!”

Ook zo’n mooie koelkast? Ga naar de website van LG en laat je inspireren!