Group

21 t/m 23 Juni 2019 Center Parcs De Eemhof

Boek je cottage voor Healthy Fest Weekend 2019.

Voor alweer het vierde jaar keren wij met veel plezier terug naar Centerparcs de Eemhof op 21 tm 23 juni 2019. Cottages zijn nu weer te boeken en dit jaar geldt er fijn voordeel wanneer je snel boekt, er zijn namelijk drie prijs releases. Zodra het aantal beschikbare cottages voor de early bird prijs is uitverkocht, start de volgende release. Zodra de cottages bij de tweede release zijn uitverkocht gaan wij door naar de derde release. Hoe eerder je dus boekt, hoe voordeliger je cottage.

Ook in 2019 kies je uit wel meer dan honderd onderdelen jouw favoriete trainingen, work-outs, lezingen, workshops, meditatiesessies, yoga lessen en nog veel meer! Je stelt zelf je programma samen voor maar liefst drie hele dagen. Van ’s ochtends heel heel vroeg tot laat in de avond is er een zeer ruim aanbod met voor ieder wat wils.

Daarnaast loopt het water je in de mond op onze food court en shop je je suf op de markt. Zodra de zon zakt gaat het volume omhoog met onze Dj’s en vloeit de wijn natuurlijk ook!

Bekijk voor een indruk hier het programma van de afgelopen editie. Hou onze Facebook pagina in de gaten voor info over het programma voor 2019 en het laatste nieuws!

Healthy Fest Weekend, a break for your mind a boost for your body.

 

 

Sport

Sporten was nog nooit zo leuk (en gezellig!). Of je nou tot het gaatje wil gaan in een bootcamp of het ruime sop kiest met suppen, er is altijd een professionele trainer die je begeleidt en je bepaalt zelf hoe ver je gaat. Dit is zweten met een gouden randje.

Contact

Mind

Maak ruimte in je hoofd en in je programma voor een yoga-, of meditatiesessie. Is je koppie lekker leeg? Bezoek dan ook een inspiratiesessie: dan is er lekker veel ruimte voor de frisse ideeën en mooie inzichten die je er opdoet.

Healthy Fest Food

Food

Voeding is de brandstof voor je lichaam en geest. Hoe zorg je ervoor dat je het juiste binnenkrijgt? Wat is nou écht gezond? Bekende healthcoaches geven je deskundig advies en dat wordt natuurlijk in praktijk gebracht: proeven en proberen is verplicht (en geen straf, geloof ons).

Healthy Fest Friends

Friends

Op Healthy Fest zorg je niet alleen goed voor jezelf maar ook voor je vrienden. Er is genoeg tijd om bij te kletsen op de grote vrijdagmiddagborrel of aan tafel bij de foodtrucks. Natuurlijk kan er gedanst worden op live muziek en hoe fijn: daarna rol je zo jullie huisje in.

Stel je eigen weekend samen

Bij Healthy Fest bepaal je van tevoren zelf hoe je weekend eruit ziet. Je kunt bootcampen maar ook chillen op een yogamat of met je vrienden borrelen bij het vuur: niks moet, alles mag. Hoe jij je batterij oplaadt, is helemaal aan jou.