Group

8 t/m 10 Juni 2018 Center Parcs De Eemhof

Bekijk de aftermovie van 2018 & noteer Healthy Fest 2019 alvast in je agenda op 21, 22 en 23 juni!

Op de hoogte blijven? Meld je onderaan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste info over de start van de kaartverkoop.

Sport

Sporten was nog nooit zo leuk (en gezellig!). Of je nou tot het gaatje wil gaan in een bootcamp of het ruime sop kiest met suppen, er is altijd een professionele trainer die je begeleidt en je bepaalt zelf hoe ver je gaat. Dit is zweten met een gouden randje.

Contact

Mind

Maak ruimte in je hoofd en in je programma voor een yoga-, of meditatiesessie. Is je koppie lekker leeg? Bezoek dan ook een inspiratiesessie: dan is er lekker veel ruimte voor de frisse ideeën en mooie inzichten die je er opdoet.

Healthy Fest Food

Food

Voeding is de brandstof voor je lichaam en geest. Hoe zorg je ervoor dat je het juiste binnenkrijgt? Wat is nou écht gezond? Bekende healthcoaches geven je deskundig advies en dat wordt natuurlijk in praktijk gebracht: proeven en proberen is verplicht (en geen straf, geloof ons).

Healthy Fest Friends

Friends

Op Healthy Fest zorg je niet alleen goed voor jezelf maar ook voor je vrienden. Er is genoeg tijd om bij te kletsen op de grote vrijdagmiddagborrel of aan tafel bij de foodtrucks. Natuurlijk kan er gedanst worden op live muziek en hoe fijn: daarna rol je zo jullie huisje in.

Stel je eigen weekend samen

Bij Healthy Fest bepaal je van tevoren zelf hoe je weekend eruit ziet. Je kunt bootcampen maar ook chillen op een yogamat of met je vrienden borrelen bij het vuur: niks moet, alles mag. Hoe jij je batterij oplaadt, is helemaal aan jou. Let op: gedurende het evenement vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Aqua Mundo, waarbij het buitenbad en de wildwaterbaan zijn gesloten ten tijde van Healthy Fest.