Doorkruis Schotland in één weekend! Ren, fiets en kajak 170 kilometer van Coast to Coast door het epische Schotland en overwin de krachten van de natuur.

Het event

Op 6 en 7 april 2019 doorkruisten onze strijders Schotland van Coast to Coast in één weekend. Ze renden, fietsten én kajakten een route van 180 kilometer door de Schotse Hooglanden. Halverwege overnachtten ze op Orange Camp, in een tent onder de sterren. Dit was niet zomaar een uitdaging, dit is een next level sport experience op zijn best. Aan de deelnemers: gefeliciteerd met deze vette prestatie!

Geen regelwerk

Deze vierdaagse trip boekte je als een all-in reis. Vanaf het vertrek van Luchthaven Schiphol, Amsterdam op 5 april tot de terugkeer op 8 april werd de reis begeleid. Hierdoor hoeven deelnemers tijdens de route alleen maar te trappen, rennen en roeien en natuurlijk te genieten van de adembenemende omgeving.

Aftermovie

Deze unieke route werd bedacht om het magische Schotland te laten ervaren én grenzen te verleggen! Bekijk hier de aftermovie van Healthy Fest Coast to Coast 2019: