"Ik zat in een afkickkliniek in Zuid-Afrika toen ik de deur uitging om te gaan hardlopen. Het was alsof er een kier van een kelderdeur openging en er weer wat licht naar binnen viel", vertelt Klaas Boomsma over z'n depressie. Samen met z'n broer Arie Boomsma gaat hij in de nieuwe podcast in gesprek over zijn depressie, z'n redding hardlopen en hoe je van slechte gewoontes afraakt.

De Healthy Podcast van Healthy Fest is speciaal voor jou gemaakt, zodat jij tijdens een stevige wandeling kunt luisteren naar inspirerende verhalen van onze experts. Deze week gaat onze host Arie Boomsma in gesprek met z’n broer Klaas Boomsma. 

De twee broers gaan onder andere samen in gesprek over onder de depressie van Klaas en hoe hardlopen zijn redding was. Hier schreef Klaas namelijk enkele jaren geleden het boek ‘Ren Voor je Leven’ over. Ook is Klaas hoofdredacteur van hardloopblad Losse Veter en is hij lid van het team bij Vondelgym.

Hier luister je naar de nieuwste podcast of bekijk de vodcast hieronder.

Iedere week gaat host Arie Boomsma in gesprek met een Healthy Fest expert die alles weet over sport, mind óf food. Heerlijk luisteren naar interessante sprekers, terwijl je lekker actief bezig bent. Meer van dit? Op 29 september organiseren we Healthy Academy Walk, waarbij je tijdens een wandeling door de duinen van 7 kilometer luistert naar 3 experts op het gebied van sport, mind en food. The Healthy Academy Walk, for a fit mind! Voor meer informatie over de Healthy Academy Walk klik je hier.