Dat was hem alweer, de vierde uitverkochte editie van Healthy Fest Weekend! En wat was het gezellig, dat kun je duidelijk zien aan de aftermovie en de foto’s die dit weekend zijn gemaakt.

Sport, mind én food

Ook dit jaar was er weer volop gelegenheid om samen met je vrienden plezier te beleven aan het meest sportieve en energieke festival van Nederland. Met maar liefst 100 programma-onderdelen en 250 enthousiaste specialisten die voor je klaar stonden, was er voor ieder wat wils. Het ging weer flink los op het terrein van Center Parcs de Eemhof! Hopelijk heb jij er net zo genoten als wij op dit festivalweekend dat er voor iedereen is. 

Aanbod

Na de kick-off op vrijdagmiddag barstte het los. Van yoga en meditatie tot trailbiking, dance clinics en crossfit; het aanbod was weer waanzinnig op deze zonnige editie. Zo ontdekte je de nieuwste trends op het gebied van sport, mind & food en probeerde je dingen uit die je nog niet kende. Altijd al eens krav maga of kickboxing willen doen? Dat kan! Maar er was ook plaats voor activiteiten waar je misschien nog nooit van gehoord had, bijvoorbeeld Cardio Barre, waarbij je een workout aan een barre doet, of Kangoo Jumps, waarbij je flink aan het springen gaat. Of heb jij je bijvoorbeeld flink laten afpeigeren tijdens de militaire bootcamp?

Ontspannen

Gelukkig kon je ook volop relaxen tijdens Healthy Fest Weekend 2019. Zo kon je bubbelen in de hottub, genieten van de heerlijkste deuntjes van onze dj’s en wegdromen tijdens onze beauty behandelingen en massages. Een lege maag was ook zeker niet het geval, want er waren foodstands in overvloed!

Healthy Fest 2020

Met een flinke stretch en release namen we zondag afscheid. Maar niet getreurd: volgend jaar vieren we samen opnieuw een groot feestje tijdens Healthy Fest Weekend 2020. Wil je in 2020 ook van de partij zijn? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief en ontvang als allereerste updates over de volgende editie. Nog even nagenieten? Check dan hierboven de aftermovie, en kijk mee naar de eerste foto's.