Group

Veelgestelde vragen

Wanneer is Healthy Fest Weekend?
Healthy Fest Weekend 2019 vindt plaats op 21, 22 & 23 juni 2019.

Wat is het adres?
Center Parcs De Eemhof, Slingerweg 1, 3896 LD Zeewolde

Wat is Healthy Fest Weekend?
Healthy Fest Weekend is een inspirerend en uitdagend festival waarin je op een leuke en verantwoorde manier bezig bent met sport, mind, food en je friends. Een line-up van drie dagen lang: professionele trainers, serious workouts, energizing ontspanning én natuurlijk gezond eten waarbij er genoeg tijd is om te ontspannen en bij te praten met elkaar! Je komt met meer energie thuis dan dat je bent gekomen. Kortom; een echte break for your mind and boost for your body.

Kan ik ook online inchecken?
Het is dit jaar niet meer nodig online in te checken. Wanneer je boekt kun je alle benodigde gegevens invoeren. Je ticket is dan gelijk je incheckbewijs. Ook je cottagenummer staat hier al op vermeld. Wanneer je je meldt met de bevestiging ontvang je direct de sleutel van je cottage.

Kan ik ook zaterdag pas inchecken?
Ja dat kan, je kunt een dag later aankomen en op zaterdag in je cottage inchecken.

Kan ik zondag al uitchecken?
Ja dat kan, maar zorg ervoor dat je de closing ceremony niet mist…

Kan ik ook één dag komen?
Er zijn geen dag-tickets verkrijgbaar; het is alleen mogelijk om een cottage ticket voor het hele weekend te kopen. Een heel weekend is natuurlijk ook veel leuker; zie het als een soort mini vakantie!

Eerder geboekt dan vrienden maar verder bij het Healthy Fest Weekend terrein vandaan, hoe kan dat?
Dit ligt aan het type cottage die verschillend van elkaar is waardoor je niet naast elkaar zit of dichter bij het Healthy Fest Weekend terrein.

Hoe schrijf ik me in voor de programma onderdelen?
De hoofdboeker ontvangt een e-mail waarmee de subboekers kunnen worden uitgenodigd en waarmee hij/ zij zijn/haar persoonlijke account kan activeren. Zodra de hoofdboeker de subboekers heeft aangemeld,  krijgen zij diezelfde dag een email waarmee zij hun account kunnen activeren.  Heb je vragen over het inschrijven, dan kun je contact opnemen via healthyfest@rtl.nl.

Moet ik een ervaren sporter zijn?
Nee, je hoeft geen ervaren sporter zijn, je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan. Healthy Fest Weekend biedt een zeer gevarieerd programma aan, waarbij je zelf het aantal work-outs kunt bepalen en jouw persoonlijke programma dus zo zwaar of licht mogelijk kan invullen.

Wat kost Healthy Fest Weekend?
De 3rd release is begonnen, dat betekent dat de laatste cottages nu in de verkoop zijn – vanaf 229 euro. Het is mogelijk dat er voor enkele programmaonderdelen een extra financiële bijdrage gevraagd wordt. Denk hierbij aan unieke en exclusieve workshops of upgrades voor je cottage. Uiteraard wordt dit vooraf duidelijk vermeld bij het betreffende programma onderdeel en kun je zelf bepalen of je hieraan wilt deelnemen of niet.

Wat krijg ik tijdens Healthy Fest Weekend?
Op deze website onder het kopje programma vind je het overzicht van het programma van Healthy Fest Weekend. De komende weken zullen we meer programmaonderdelen bekendmaken, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Zijn de consumpties inbegrepen?
Nee, consumpties zijn niet bij de ticketprijs inbegrepen. Hapjes en sapjes zijn op de Eemhof te koop en ook zijn er verschillende restaurants geopend. Verder zal er een foodtruck area zijn waar de lekkerste en gezondste consumpties te koop zijn . Wij letten bij het food-aanbod goed op variatie en verse producten met een gezond karakter.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar mijn cottage?
Ja, dat mag. Om gezellig met je vrienden en vriendinnen te kunnen koken in je cottage is het geen enkel probleem om je eigen keuze aan ingrediënten mee te nemen.

Zijn er kluisjes aanwezig op het Healthy Fest  Weekend terrein?
Nee, bij de verschillende sportactiviteiten zijn geen kluisjes aanwezig. We raden iedereen aan zijn/haar waardevolle spullen in de cottage achter te laten.

Parkeren en toegang tot het park:
De Eemhof is een auto-vrij park. Er wordt dus verwacht dat je je auto na het in- en uitladen van je spullen bij je cottage, op de algemene parkeerplaats aan het begin van het park zet. Parkeren is gratis op deze parkeerplaats.

Route:
Bereken je route naar Center Parcs De Eemhof via de Routeplanner hier.

Openbaar Vervoer:
De Eemhof is bereikbaar met Buslijn 160 die vertrekt vanaf NS-station Almere Centrum en Amersfoort Vathorst. Kijk voor de exacte tijden op 9292.nl

Is het mogelijk om je geld terug te krijgen na de aanschaf van een ticket?
Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Overige vragen
Stond jou vraag er niet tussen of wil jij nog extra informatie? Stuur dan een mailtje naar: healthyfest@rtl.nl