Group

Veelgestelde vragen

Wanneer is Healthy Fest?
Healthy Fest 2018 vindt plaats op 8, 9 & 10 juni 2018.

Wat is het adres?
Center Parcs De Eemhof, Slingerweg 1, 3896 LD Zeewolde

Wat is Healthy Fest?
Healthy Fest is een inspirerend en uitdagend festivalweekend waarin je op een leuke en verantwoorde manier bezig bent met sport, mind, food en je friends. Een line-up van drie dagen lang: professionele trainers, serious workouts, energizing ontspanning én natuurlijk gezond eten waarbij er genoeg tijd is om te ontspannen en bij te praten met elkaar! Je komt met meer energie thuis dan dat je bent gekomen. Kortom; een echte break for your mind and boost for your body.

Kan ik ook online inchecken?
Het is dit jaar niet meer nodig online in te checken. Wanneer je boekt kun je alle benodigde gegevens invoeren. Je ticket is dan gelijk je incheckbewijs. Ook je cottagenummer staat hier al op vermeld. Wanneer je je meldt met de bevestiging ontvang je direct de sleutel van je cottage.

Hoelaat kan ik op vrijdag inchecken?
Vanaf 12.00 uur zijn Healthy Fest bezoekers welkom op Center Parcs. Inchecken in je cottage kan vanaf 13:00 uur. Voor die tijd kun je gebruik maken van de diverse Center Parcs faciliteiten.

Kan ik ook zaterdag pas inchecken?
Ja dat kan, je kunt een dag later aankomen en op zaterdag in je cottage inchecken.

Kan ik zondag al uitchecken?
Ja dat kan, maar zorg ervoor dat je de closing ceremony niet mist…

Kan ik ook één dag komen?
Er zijn geen dag-tickets verkrijgbaar; het is alleen mogelijk om een cottage ticket voor het hele weekend te kopen. Een heel weekend is natuurlijk ook veel leuker; zie het als een soort mini vakantie!

Eerder geboekt dan vrienden maar verder bij het Healthy Fest terrein vandaan, hoe kan dat?
Dit ligt aan het type cottage die verschillend van elkaar is waardoor je niet naast elkaar zit of dichter bij het Healthy Fest terrein.

Hoe schrijf ik me in voor de programma onderdelen?
De hoofdboeker ontvangt een e-mail waarmee de subboekers kunnen worden uitgenodigd en waarmee hij/ zij zijn/haar persoonlijke account kan activeren. Zodra de hoofdboeker de subboekers heeft aangemeld,  krijgen zij diezelfde dag een email waarmee zij hun account kunnen activeren.

Vanaf wanneer kan ik me inschrijven voor de programma onderdelen?
Inschrijven kan vanaf 16 mei op 18:00 uur. Je kunt uit ruim 50 verschillende onderdelen zelf je programma samenstellen. Dat wordt moeilijk kiezen! Let erop dat je voor een gezonde afwisseling zorgt tussen sporten en ontspanning zodat je ook op dag drie nog even fanatiek mee kunt doen als op de eerste dag! Daarnaast zijn er ook een aantal exclusieve workshops, upgrades en een georganiseerd diner of ontbijt welke tegen bijbetaling bijgeboekt kunnen worden.

Moet ik een ervaren sporter zijn?
Nee, je hoeft geen ervaren sporter zijn, je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan. Healthy Fest biedt een zeer gevarieerd programma aan, waarbij je zelf het aantal work-outs kunt bepalen en jouw persoonlijke programma dus zo zwaar of licht mogelijk kan invullen.

Wat kost Healthy Fest?
Vanaf 229,- per persoon. Voor enkele programmaonderdelen wordt een extra financiële bijdrage gevraagd. Denk hierbij aan unieke en exclusieve workshops, work-outs of upgrades voor je cottage. Uiteraard wordt dit vooraf duidelijk vermeld bij het betreffende programma onderdeel en kun je zelf bepalen of je hieraan wilt deelnemen of niet.

Wat krijg ik tijdens Healthy Fest?
Op deze website onder het kopje programma vind je het overzicht van het programma van Healthy Fest. De komende weken zullen we meer programmaonderdelen bekendmaken, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Moet ik bedlinnen meenemen of is dit inbegrepen?
In alle huisjes ligt het bedlinnen klaar, afhankelijk van het type cottage is je bed opgemaakt, of ligt er een setje klaar.

Zijn de consumpties inbegrepen?
Nee, je vindt op Healthy Fest een ruim aanbod aan gezond eten en je kunt je opgeven voor het ontbijt of het diner. Daarnaast is er op de Eemhof een supermarkt en kun je gebruik maken van de restaurants op het park.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar mijn cottage?
Ja, dat mag. Om gezellig met je vrienden en vriendinnen te kunnen koken in je cottage is het geen enkel probleem om je eigen boodschappen mee te nemen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om tegen betaling een vorkje mee te prikken tijdens de georganiseerde diners of het ontbijt!

Waar kan ik de zitzakken bekijken die op het Healthy Fest terrein staan?
De zitzakken die op het terrein staan zijn van Terapy, een gezond merk zitzakken dat bij het Healthy Fest evenement past. De zitzak kopen kan hier. 

 Zijn er kluisjes aanwezig op het Healthy Fest terrein?
Nee, bij de verschillende sportactiviteiten zijn geen kluisjes aanwezig. We raden iedereen aan zijn/haar waardevolle spullen in de cottage achter te laten.

Parkeren en toegang tot het park:
De Eemhof is een auto-vrij park. Er wordt dus verwacht dat je je auto na het in- en uitladen van je spullen bij je cottage, op de algemene parkeerplaats aan het begin van het park zet. Parkeren is gratis op deze parkeerplaats.

Moeten wij ons allemaal inchecken bij Center Parcs?
Nee alleen de hoofdboeker hoeft zich te melden bij het check in huisje van Center Parcs. Op vertoon van zijn/haar uitgeprinte Paylogic e-ticket, ontvangt hij/zij de sleutel van jullie cottage.   Dit betekent dat als de hoofdboeker al is ingecheckt jullie niet in de rij voor de check in hoeven te wachten maar direct op de parkeerplaats kunnen parkeren.

Route:
Bereken je route naar Center Parcs De Eemhof via de Routeplanner hier.

Openbaar Vervoer:
De Eemhof is bereikbaar met Buslijn 160 die vertrekt vanaf NS-station Almere Centrum en Amersfoort Vathorst. Kijk voor de exacte tijden op 9292.nl

Is het mogelijk om je geld terug te krijgen na de aanschaf van een ticket?
Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Is het mogelijk om een naamswijziging van de gekochte tickets te doen?
Ja, dit is mogelijk. Mail jouw verzoek naar customerservice@paylogic.com of bel direct naar 0900-7295 6442

Overige vragen

Stond jou vraag er niet tussen of wil jij nog extra informatie? Stuur dan een mailtje naar: info@healthyfest.nl